Amanda Holm
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Amanda Holm

Kategori og klasse

Dans: Moderne, Hip Hop / Funk, Open

Personlig informasjon

Amanda Holm, 22 år fra Hammerfest som skal representere Norge i dans med kategoriene. Amanda Holm har danset siden hun var 3 år gammel. Hun var jenta som droppet bursdager for å dra på trening. I 2010 begynte Amanda å danse i crew og lage egne koreografier. Pr dags dato er hun medgründer av et nytt crew og danseinstruktør. Hun har vært med på kulturskolen, UKM, world of water og danset sammen med Stian Blipp under Statoil (Equinor) sitt julebord (2014)og 10 års jubileum i 2017.

Skjermbilde 2019-05-02 kl. 17.28.16
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Lea Herland

Kategori og klasse

Dans: Moderne, Hip Hop / Funk, Open

Personlig informasjon

Lea Herland, 14 år fra Atløy i Sogn og fjordane som skal representere Norge i dans i kategoriene ballett, moderne og open. Hun har danset med dans uten grenser i 8 år. For noen år siden var hun den eneste fra Norge som vant dansekonkurransen for Barne-TV-kanalen Nickelodeon. Dansen ble vist på tv i to måneder. Lea er utdannet ung-til-ung-instruktør for dans uten grenser. I år holder hun på å lage en fylkes-turnering med proffe instruktører i dans uten grenser. Turneringen blir i oktober 2019.

Skjermbilde 2019-05-02 kl. 17.23.42
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Merete Omtvedt

Kategori og klasse

Dans: Ballett, Moderne, Open

Priser og medaljer

1 sølv medalje i ballett , 1 bronse i open

Personlig informasjon

Merete Sabud Omtvedt, 18 år fra Tromsø, bor nå i Horten.Hun skal representere Norge i dans i kategoriene ballet, moderne og open. Merete var på utveksling i Tyskland i fjor og fikk utvide horisonten sin både som person og som danser. Hun har også bodd og gått på skole i Filippinene i to år.

Som danser har hun kun vært aktiv i fem år, men har danset mye og målrettet i løpet av den lille tiden. Merete danser hovedsakelig latin, jazz og moderne, men har trent i flere områder som blant annet ballett og break Dance. Hun jobber som vikar på danseskolen der hun trener (La Salle De Danse). I 2017 danset hun med noen andre fra danseskolen på Nordic Salsa Experience i Oslo, på scenen blant profesjonelle latin dansere fra hele verden. I tillegg til dette har hun hatt hovedrolle som Snøhvit i danseproduksjonen Snøhvit og de syv danserne. Merete har flere ganger danset alene på scenen, i alle mulige stiler og trives utrolig godt med dette. Hun ønsker å satse på dansen, fordi det gir henne en ubeskrivelig glede som hun ikke finner noe annet sted.

BRUK HOVED BILDET
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Suie Ann Lee

Kategori og klasse

Dans: Hip Hop, Open, Lyrical

Priser og medaljer

1 sølv hip hop

Personlig informasjon

Suie Ann le, 16 år fra Sandnes. Hun skal representere Norge i dans i kategoriene Hip hop, lyrical og open. Hun har danset i bare 4 år, men utmerket seg tidlig å ble allerede i 2016 booket inn til sin første store danse jobb for Justin Bieber «purpose world tour» i Finland, der hun fikk danse sammen med justin foran ikke mindre enn 60000! Sui har bidratt mye i dansemiljøet i Sandnes og startet opp dansecrewet med navnet Mixcrew som i august 2018 fikk i oppdrag å danse for Madcon under summer classic festivalen på ullevål stadion. mixcrew kom også til landsmønstring på UKM allerede første året. Suie har William Wildabeast Adams som online mentor. Han er en anerkjent danser og koreograf som er kjent fra Americas got talent. Han har jobbet med filmen Step up 6, Nike og So you think you can dance. Han har også vært på turne med Jason derulo og T pain.For tiden har han et tett samarbeid med dance complex i Los Angeles hvor han jobber med koreografi.