No products in the cart.

IMG_4252
[ December 23, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Martin Skålvik

Kategori og klasse

Dans: Hip Hop/Funk, Lyrica, Open

 

Personlig informasjon

Martin Skålvik er kjent som Popping Martin 

Han er en ung humørspredende glad og positivt danser, som kommer fra Narvik.  Nu er han bosatt i Oslo. 

Type dans han danser er hiphop blanding med Popping, som har blitt til eget danse stil som jeg kan improvisere med dype følelser og fart.
Alt av dansingen Martin har lært er selvlært med litt inspirasjon.

Dansing er noe han har som lidenskap og noe som jeg elsker. Danser for det meste overalt. Kjøkkenet, stua, ute og på litt forskjellige arrangementer. 

Det som har vært med og inspirert meg med dansing er Fik-Shun, Dytto, Poppin John og Nonstop. Min aller største inspirasjon er Les Twins.

Begynte med dansing seriøst for 4 år siden, der jeg laget min første Youtube video, som førte til at jeg ble med å lage video med en profesjonell produsent i Narvik. 

Drømmen er å få mulighet til å reise og underholde folk med dansing. Å danse for kjente artister i Norge og rundt i verden med min lidenskap.

2018: Første youtube video på kanalen min «Popping Martin».

2019: Dansing for nattåpent i Narvik.

2019: Første video med en profesjonell produsent «Bjørk Media».

2020: Dansing for audio partner AS, live stream.

2020 Dansing for vinter ball i Narvik.

2020: Startet med Tiktok bruker.

2021: Fikk nominert søknad av kommunen og kulturskolerådet for Drømmestipendet. 

2022: 3000 følgere på tiktok.

Planen videre er å få mulighet til å konkurrere og møte folk sosialt innenfor dans å skape større nettverk i fremtiden å bli sett

 

En stor takk til alle mine sponsorer!

Personlig informasjon

IMG_1738
[ November 11, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Iselin Eliassen Sveen

Kategori og klasse

DANS: Contemporary, Lyrical, Open

 

Personlig informasjon

Iselin 18 år 

Hun har danset hele livet og hun er også veldig glad i skuespill.
Tidligere har hun vært med på forestillinger over hele landet, hun har også jeg vært med på UKM to ganger og kom videre begge gangene.
Iselin er også inspirert av sminke og fashion. hun er veldig  kreativ spesielt når det kommer til å lage danser,  kule makeup looks og sette sammen fine fashion Outfits.

Lena Christine Iversen med bakgrunn (2)
[ August 31, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Lena Christine Iversen

Kategori og klasse

DansJazz, Lyrical og open

Personlig informasjon

Lena er 30 år, kommer fra Sarpsborg og er en profesjonell danser.

Dans er hennes lidenskap! Og hun elsker å uttrykke seg igjennom dans! Det å formidle ulike følelser, stemninger, budskaper og historier igjennom dansen er viktig for henne.

Lena har danset ballett fra hun var liten og jazz fra hun var 12 år. Da hun var 15 år ble Lena etter en audition plukket ut til å være med i Danseverkstedet i Sarpsborg hvor hun og de andre som ble plukket ut skulle skape et eget hip hop crew. Lena lærte ulike sjangre innen hip hop dans, og de som crew danset på forskjellige scener i Østfold. Like etter begynte hun på videregående, og der gikk hun danselinjen. Etter videregående begynte hun på Norges Dansehøyskole, og etter endt utdanning fikk Lena en Bachelor i dans og pedagogikk. På høyskolen valgte hun jazzdans som hovedfag, men de hadde også mye ballett og litt andre dansestiler som moderne dans, hip hop, stepp, afrikansk dans, litt akrobatikk og pardans. Men det er jazz sjangeren hun har funnet seg selv i som danser, og som hun driver mest med den dag i dag. En tid etter høyskolen begynte Lena også med latino dans og pole fitness. Pole fitness driver hun fortsatt med, og det har blitt en lidenskap ved siden av dansen.

Lena har vært med på ulike shows, oppvisninger og forestillinger i forbindelse med dansingen i fritiden og de skolene hun har gått på. Hun har blant annet hatt hovedrollen i en ballettforestilling i forbindelse med Sarpsborg kulturskole, og hun har hatt et par sentrale roller på to ulike forstillinger med Norges Dansehøyskole. I tillegg har hun undervist i dans hele veien siden høyskolen. Lena underviser i jazzdans og ballett, og har undervist litt i hip hop tidligere, og jobber nå også som trenings instruktør. 

Etter å stort sett ha fokusert på å undervise i dans etter høyskolen, er hun nå veldig klar for å være med i Wcopa 2020, og heretter fokusere mer på egen dansing!

Lea
[ August 30, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Lea Herland

Kategori og klasse

Dans:

Dance Contemporary/Modern,
Dance Hip hop
Dance Open

Personlig informasjon

Lea Herland! 

18 år gammel fra Atløy, Sogn og Fjordane. Jeg har danset i 12 år, men begynte å satse litt ekstra fra 8.klasse. Fra 1-10.klasse danset jeg i Dans uten grenser, som var den lokale danse-fritidsaktiviteten jeg hadde der jeg voks opp. I 8.klasse utdannet jeg meg som ung-til-ung formidling instruktør i Dans uten grenser. Jeg er utrolig takknemlig for all tiden og minnene jeg har fra dans uten grenser! 

I 6.klasse begynte jeg i tillegg å danse klassisk ballett med Jorunn Reina i Danseverkstedet, Førde – som jeg savner veldig! Jeg danset litt klassisk ballett til 1.vgs, men fokuserer nå mer på andre dansestiler. 

I dag går hun på danselinjen på Otto Treider private gymnas i Oslo. I tillegg danser hun 4 ganger (++) i uken på Bårdar Talent 2/Ung. Her koser hun seg max! Lea er utrolig glad for at hun fikk muligheten til å danse sammen med alle mine dyktige venner og lærere. 

Mai 2022 spilte Lea inn en dansevideo sammen med k.k Production og Persiana Dulo i Dubai. Dette samarbeidet fikk hun etter å ha deltatt i wcopa 2019,  Videoen er straks klar for publikum og hun gleder seg masse til venner og familie får sett! 

Sommeren 2019 deltok Lea for første gang i WCOPA. Det var en opplevelse for livet! Og jeg fikk møte så mange fantastiske mennesker fra hele verden! Det følgende året, 2020, kom jeg til semifinalen og vant sølvmedalje i min klasse. Gleder meg sykt til å vise hva jeg kan og hvor mye jeg, forhåpentligvis, har forbedret meg! Vi sees i Disneyland 2022! 

Du kan støtte Lea: https://www.spleis.no/project/95691

En stor takk til alle mine sponsorer!