[ December 23, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Martin Skålvik

Kategori og klasse

Dans:

Personlig informasjon

Martin Skålvik er kjent som Popping Martin 

Han er en ung humørspredende glad og positivt danser, som kommer fra Narvik.  Nu er han bosatt i Oslo. 

Type dans han danser er hiphop blanding med Popping, som har blitt til eget danse stil som jeg kan improvisere med dype følelser og fart.
Alt av dansingen Martin har lært er selvlært med litt inspirasjon.

Dansing er noe han har som lidenskap og noe som jeg elsker. Danser for det meste overalt. Kjøkkenet, stua, ute og på litt forskjellige arrangementer. 

Det som har vært med og inspirert meg med dansing er Fik-Shun, Dytto, Poppin John og Nonstop. Min aller største inspirasjon er Les Twins.

Begynte med dansing seriøst for 4 år siden, der jeg laget min første Youtube video, som førte til at jeg ble med å lage video med en profesjonell produsent i Narvik. 

Drømmen er å få mulighet til å reise og underholde folk med dansing. Å danse for kjente artister i Norge og rundt i verden med min lidenskap.

2018: Første youtube video på kanalen min «Popping Martin».

2019: Dansing for nattåpent i Narvik.

2019: Første video med en profesjonell produsent «Bjørk Media».

2020: Dansing for audio partner AS, live stream.

2020 Dansing for vinter ball i Narvik.

2020: Startet med Tiktok bruker.

2021: Fikk nominert søknad av kommunen og kulturskolerådet for Drømmestipendet. 

2022: 3000 følgere på tiktok.

Planen videre er å få mulighet til å konkurrere og møte folk sosialt innenfor dans å skape større nettverk i fremtiden å bli sett

 

Personlig informasjon

[ November 11, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Iselin Eliassen Sveen

Kategori og klasse

DANS

Personlig informasjon

Jeg heter Iselin jeg er 16 år jeg digger å danse, og digger å opptre. Jeg har danset hele livet mitt og dans har alltid vert min favoritt ting å gjøre i hele verden. Jeg er også veldig glad i skuespill. Tidligere har jeg vert med på forestillinger overalt, også har jeg vert med på UKM to ganger og kom videre begge gangene. Noe som også inspirerer meg veldig mye er sminke og fashion. Jeg er veldig  kreativ spesielt når det kommer til å lage danser, lage kule makeup looks og sette sammen fine fashion Outfits.

I tillegg så er jeg drit kul og morsom😎✌️🥰

[ August 31, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Lena Christine Iversen

Kategori og klasse

DansJazz, Lyrical og open

Personlig informasjon

Lena er 30 år, kommer fra Sarpsborg og er en profesjonell danser.

Dans er hennes lidenskap! Og hun elsker å uttrykke seg igjennom dans! Det å formidle ulike følelser, stemninger, budskaper og historier igjennom dansen er viktig for henne.

Lena har danset ballett fra hun var liten og jazz fra hun var 12 år. Da hun var 15 år ble Lena etter en audition plukket ut til å være med i Danseverkstedet i Sarpsborg hvor hun og de andre som ble plukket ut skulle skape et eget hip hop crew. Lena lærte ulike sjangre innen hip hop dans, og de som crew danset på forskjellige scener i Østfold. Like etter begynte hun på videregående, og der gikk hun danselinjen. Etter videregående begynte hun på Norges Dansehøyskole, og etter endt utdanning fikk Lena en Bachelor i dans og pedagogikk. På høyskolen valgte hun jazzdans som hovedfag, men de hadde også mye ballett og litt andre dansestiler som moderne dans, hip hop, stepp, afrikansk dans, litt akrobatikk og pardans. Men det er jazz sjangeren hun har funnet seg selv i som danser, og som hun driver mest med den dag i dag. En tid etter høyskolen begynte Lena også med latino dans og pole fitness. Pole fitness driver hun fortsatt med, og det har blitt en lidenskap ved siden av dansen.

Lena har vært med på ulike shows, oppvisninger og forestillinger i forbindelse med dansingen i fritiden og de skolene hun har gått på. Hun har blant annet hatt hovedrollen i en ballettforestilling i forbindelse med Sarpsborg kulturskole, og hun har hatt et par sentrale roller på to ulike forstillinger med Norges Dansehøyskole. I tillegg har hun undervist i dans hele veien siden høyskolen. Lena underviser i jazzdans og ballett, og har undervist litt i hip hop tidligere, og jobber nå også som trenings instruktør. 

Etter å stort sett ha fokusert på å undervise i dans etter høyskolen, er hun nå veldig klar for å være med i Wcopa 2020, og heretter fokusere mer på egen dansing!

Lea
[ August 30, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Lea Herland

Kategori og klasse

Dans: Contemporary/Modern, Hip hop og Open

Personlig informasjon

Lea Herland, er 15 år og kommer fra Atløy i Sogn og fjordane.
Lea var med i fjor på WCOPA 2019, noe hun syntes var utrolig gøy og lærerikt! 

Hun kom hjem med et samarbeid med KK Production der en av dommerne Persiana Dulo som driver KK Production ønsker å lage en musikkvideo sammen med Lea. De skal spille inn musikkvideo til sommeren en uke før konkuranssen starter.

Hun har danset i Dans uten grenser i 10 år og er utdannet ung-til-ung formidling instruktør innenfor Dans uten grenser. Når hun var 9 år gammel vant hun en danse konkurranse på barne-Tv kanalen Nickelodeon. Dansen ble vist på tv i 2 måneder.

Lea startet på ballett for 3 år siden(4. året nå) Hun var med på Nøtteknekkeren for noen år tilbake og skal framføre nøtteknekkeren med Danseverkstedet (balletten) nå i desember:)

Forrige høst begynte de i «Dans uten grenser» med en fylkesturné som de viste fram i oktober! Fylkes turneen ble vist seks ganger over 2 helger, i Sogn og fjordane.

Lea hospiterte nå nylig på Otto treider sin danselinje på Bårdar.

Hun hospiterte på Musikk, Dans og Drama på Firda vgs.I tillegg har hun danset på forskjellige lokale arrangement og deltatt på diverse «danse-workshops»

Nå er hun klar for WCOPA 2020!

Du kan støtte Lea: https://www.spleis.no/project/95691