Notice: getimagesize(): Read error! in /home/2/w/wcopascandinavia/www/new/wp-content/plugins/genesisexpo-core/includes/aq_resizer/aq_resizer.php on line 121
[ May 6, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Alexandra Kodvåg

Kategori og klasse

Modell: Casual, Formal, Swimwear

Priser og medaljer

Finalist vinner, 1 gull i formal, 1 sølv i swimwear

Personlig informasjon

Alexandra Kodvåg, 16 år fra Songdalen i Vest-Agder! Hun skal representere Norge i modell i kategoriene casual, formal og swimwear. Alexandra Kodvåg har gått visninger for merker som Kevin murphy, Davines i Kristiansand og Qomo i samarbeid med moodstudio i Oslo . Helt fra hun var liten har hun hatt en drøm om å bli modell, men det er ikke før nå nylig at hun har tatt motet til seg og virkelig satset.

Alexandra har danset og spilt håndball i nesten 8 år. Hun startet nå nylig som treningsinstruktør på Shapes Fitness Brennåsen.

Alea Mehaj
[ December 12, 2018 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Alea Mehaj

Kategori og klasse

Skuespill: Drama, Open
Modell: Casual, Formal, Photo

Priser og medaljer

Finalist, 1 sølv i acting drama, 1 bronse i open , 1 gull i model formal, 1 gull i model photo, 1 gull i swimwear , 1 overal photo og 1 overal swimwear

Personlig informasjon

Alea Mehaj , 7 år fra Oslo, vinner av grand prix – young miss universe 2018 og fredspris for barn 2018. Hun skal representere Norge i skuespill og modell i kategoriene casual, formal og photo mens i skuespill så deltar hun i drama og open.

Alea fikk sin første oppmerksomhet med Hillary Clinton når hun var bare 9 mnd gammel. Clinton var på besøk i Norge og et bilde av de to ble lagt ut i New york times, og sett av flere millioner.

Alea har en fantastisk karismatisk utstråling, lekenhet og et medfødt talent for scenekunst. Hun snakker 4 språk , Norsk,Albansk,engelsk og noe spansk.

Alea har hatt flere store roller i reklamefilmer som blant annet for kolonial.no, reklame med Avia produksjon, reklame med M51 som er ute nå på facebook, Magnesimed norsk produkt sendt på tv i hele skandinavia. Alea har gjort roller med Thomas giertsen (helt perfekt) Vært med i filmen “operasjon mumie” som kom ut i mars 2019. Hun har også hatt flere større og mindre roller i NRK drama og NRK super.

Alea tar timer på oslo teatersenter med instruktør/skuespiller:Thea Martine Aalen Wiig. Hun er også den yngste, de tar vanligvis ikke barn under 8 år, men de ga Alea muligheten siden hun allerede har så mye erfaring.