jhordy Nificent
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Jhordan Nificent

Kategori og klasse

Skuespill: Drama, Open

Dansing: Hip Hop / Funk, Open

Priser og medaljer

1 sølv i dance hip hop, 1 bronse i  acting open og 1 bronse i acting drama.

Personlig informasjon

Jhordan Nificent, 21 år fra Oslo. Født i Ecuador,men bodd store deler av livet sitt på Island. Han skal representere Norge i skuespill innenfor kategoriene open og drama mens i dans open og hip hop/funk. Jhordy har noe likhetstrekk med Eddie Murphy skuespillermessig. Han er stemme skuespiller og Stand up komiker samtidig som han er en god danser. Jhordy har alltid hatt interesse for film og entertainment og når han var 4 år gammel gikk han på sin første audition der han fikk hovedrollen. Kort tid etterpå valgte familien å flytte til Island. Jhordy startet i et teater akademi når han var 9 år. Drømmen om å få de store rollene har ikke vært lett, men som 16 åring startet han å danse for dette var måten å få ut følelsene, frustrasjonen og formidlingen igjennom dans. Det kom mye gode tilbakemeldinger fra venner, skolen og familien noe som ga Jhordy selvtillit til å fortsette med kunsten.

Dette er bare starten på reisen for nå er Jhordy veldig klar for å vise stemmen sin, formidlingen og følelsene når han går på scenen i Hollywood denne sommeren.

image1
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Carina Olsson

Kategori og klasse

Skuespill: Drama, Komedie, Open

Priser og medaljer

1 stipend på kr 50000,- fra New york film academy https://www.nyfa.edu/

Personlig informasjon

Carina Olsson, 19 år fra Halden. Hun skal representere Norge i skuespill i kategoriene drama, komedie og open. Carina har vært med i flere lokale produksjoner som blant annet Olsenbanden, løvenes konge og Robin Hood. Hun har skrevet en del manus, gått på dramalinja og vært med i reklamefilm. I år har Carina valgt å ta et friår for å skrive bok og sitter klar for mulighetene innenfor teater. Drømmen er å begynne på Teaterhøyskolen og LIPA. Hun er jenta som heller blir hjemme en lørdagskveld for å lese manus, og gjøre teater. Carina vil bevise at uansett hvor hun kommer fra, hvem du er, hvilken oppvekstvilkår du har hatt, så kan man få til akkurat det man vil, hvis man jobber smart og hardt for det. Det er ingenting mer givende og bedre enn å faktisk få reaksjoner på det man driver med.

Mirjana Krisanovic promo 1
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Mirjana Krisanovic

Kategori og klasse

Skuespill: Acting for TV, Drama, Open

Priser og medaljer

1 sølv medalje i Acting for television og  1 sølv i drama

Personlig informasjon

Mirjana Krisanovic, 25 år fra Stockholm. Hun skal representere Sverige i skuespill i kategoriene open, acting for television.  Mirjana er en lidenskapelig skuespillerinne som bor i Sverige. For noen år siden ble Mirjana Krisanovic blind, men hun ser ingen hindringer i livet. Hun søker alltid etter nye utfordringer. Akkurat nå jobber hun med sin første film “Look through my eyes “der hun er produsent ,manusforfatter og hovedrolleinnehaver. Filmen er basert på noen av hennes egne personlige opplevelser. 2018 kom hun på andreplass i konkurransen “The best inspirational speaker in sweden” arrangert av talarforum Stockholm. I 2017 så sto hun modell som astronaut i det internasjonale prosjektet “vi har en drøm”, som står for menneskerettigheter.

Samme år var hun en av de 50 mest inspirerende blinde menneskene i verden i konkurransen Holman-prisen.

I 2016 fikk hun en pris av Eslövs kommune i Sverige “Et idol for unge mennesker og for hennes engasjement”. Utenom alle disse tingene klatret mirjana kilimanjaro fjellene , Afrikas høyeste og vakreste fjell i Himalaya. Dette viser at hun er modig, og at hun ikke er redd for å presse grenser i gjennom hennes skuespill eller i livet generelt.

Mirjana har Studert Drama på Malmø universitet, method acting hos malmø amatørteater, Acting for camera hos Royal conservatoire of Scotland, voiceover acting hos edge studio, Acting-screenwriting and film production hos Cinemantrix og Acting and film production på New york film academy i Los angeles.Hun har også hatt en mengder roller på svensk tv. Blant annet en av hovedrollen i den svenske tv serien “Stil i sikte” på viaplay.

For Mirjana er det viktig å inspirere folk med hennes positive energi og engasjement, i tillegg til å vise at det meste er mulig om du bestemmer deg for det. Hennes danselærer sa til henne en gang “with your attitude you can climb mountains, sky’s the limit” – da klatret Mirjana rett og slett opp kilimanjaro fjellet!

IMG_2096
[ May 2, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Ludvig Karmalm

Kategori og klasse

Skuespill: Acting for TV, Komedie, Drama

Priser og medaljer

1 stipend på kr 50000,- fra New York Film academy, 1 sølv i acting for television

Personlig informasjon

Ludvig Karmalm, 16 år fra Ekerö, Stockholm. Han skal representere Sverige i skuespill i kategoriene drama, komedie og open.

Han går på Viktor Rydberg videregående skole med teater som hovedfag og har gått på Calle flygares teaterskole i 5 år. Ludvig har jobbet mye på scenen og foran kamera. Han har vært med i serier, reklamefilmer, kort og langfilmer. Han spilte blant annet rollen Viktor i kortfilmen Vanheder Sebbe Ung i Värmdö, flere forskjellige roller i 112 Aina og Partaj og er nå med i spillefilmen Look Through My eyes der han spiller karakteren Alex. https://m.facebook.com/lookthroughmyeyesmovie/

Alea Mehaj
[ December 12, 2018 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Alea Mehaj

Kategori og klasse

Skuespill: Drama, Open
Modell: Casual, Formal, Photo

Priser og medaljer

Finalist, 1 sølv i acting drama, 1 bronse i open , 1 gull i model formal, 1 gull i model photo, 1 gull i swimwear , 1 overal photo og 1 overal swimwear

Personlig informasjon

Alea Mehaj , 7 år fra Oslo, vinner av grand prix – young miss universe 2018 og fredspris for barn 2018. Hun skal representere Norge i skuespill og modell i kategoriene casual, formal og photo mens i skuespill så deltar hun i drama og open.

Alea fikk sin første oppmerksomhet med Hillary Clinton når hun var bare 9 mnd gammel. Clinton var på besøk i Norge og et bilde av de to ble lagt ut i New york times, og sett av flere millioner.

Alea har en fantastisk karismatisk utstråling, lekenhet og et medfødt talent for scenekunst. Hun snakker 4 språk , Norsk,Albansk,engelsk og noe spansk.

Alea har hatt flere store roller i reklamefilmer som blant annet for kolonial.no, reklame med Avia produksjon, reklame med M51 som er ute nå på facebook, Magnesimed norsk produkt sendt på tv i hele skandinavia. Alea har gjort roller med Thomas giertsen (helt perfekt) Vært med i filmen “operasjon mumie” som kom ut i mars 2019. Hun har også hatt flere større og mindre roller i NRK drama og NRK super.

Alea tar timer på oslo teatersenter med instruktør/skuespiller:Thea Martine Aalen Wiig. Hun er også den yngste, de tar vanligvis ikke barn under 8 år, men de ga Alea muligheten siden hun allerede har så mye erfaring.