IMG_1934
[ August 25, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Cara Andrea Jæderlund

Kategori og klasse

Vokal: Open, Brodway, pop

Priser og medaljer

1 bronse i Vocal broadway   1 bronse  i Vocal open

Personlig informasjon

Andrea er oppvokst Mora i Sverige. Hun har alltid elsket musikaler, sang, skuespill og dans. Helt siden videregående skole har Andrea hatt gleden av å reise å prøve nye ting, Andrea bor aldri på samme sted i mer enn 2 år!

Hun har tidligere jobbet på Cruise skipene Royal Caribbeans Vision of the Seas og Navigator of the Seas som aktivitetsleder.
Hun har jobbet som entertainer på italienske alpinanlegg å fått sitt musikkteater sertifikat (bachelor) i LA og New York.
Hun bor nå i Stockholm og jobber på et hotell.

Anette promo
[ August 25, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Anette Andersen

Kategori og klasse

broadway, world og open.

Priser og medaljer

8 gull og 2 divisjons priser

Personlig informasjon

Anette Sestøl Andersen, 33 år fra Ski. Hun er utdannet musikalartist fra La salle College of the arts i Singapore med en bachelorgrad. (https://www.lasalle.edu.sg/

Hun er freelance musikalartist og sanger. Har hatt flere konserter i Norge og utlandet, Gitt ut coverlåter og underviser i Asia. Anette Spilte Anita i musikalen West side story på Chateu Neuf, Carmen på Fredriksten festning og Penelope fra tales of the frog prince i Singapore repertory theatre. 

Anette deltok i WCOPA 2017 Vokal i kategoriene pop, broadway, world å skuespill acting for TV. Hun fikk sølv i Acting for television og i kategorien world vant hun bronse medalje.

I WCOPA 2018 valgte Anette å kun delta i gruppe sammen med Martine med gruppe navn Northen Light. De var med i kategoriene broadway, world og open.

åsa
[ August 5, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Åsa Hurtig

Kategori og klasse

Vokal: Pop, open og R&B/Soul/Jazz

Personlig informasjon

Åsa begynte med sang og dans allerede ved 3 årsalderen, hun ble allerede som 5 åring spurt om å få jobbe som modell å gjorde en rekke modelloppdrag i sverige. Blandt annet har hun jobbet for ængelholms kommune i skåne, model for Other things

Hun har blitt Fotografert av Rikkard Hæggbom fra Bror Bror i Sverige AB som også hadde regi på vår egen store superstjerne ALAN WALKER sin musikk video Faded https://www.youtube.com/watch…

Hun går nå på musikk grunnskolen Synkopen i Helsingborg i Skåne hvor hun studerer musikk og teater! I tillegg går hun til to forskjellige vokalpedagoger, er med på et show & pop gruppe kurs , er med som solist i en annen gruppe og tar piano timer hver uke.

Åsa har også gjort en rekke oppdrag som skuespiller gjennom årene i både kortfilmer, tv og kino reklamer samt en mengde tv produksjoner.

Blant annet fikk hun sin første hovedrolle i kortfilmen Tjejernas omklædnigsrum av Beata Rappe https://www.filmbasen.se/filmare/beata-rappe

denne ble utvalgt i alle kategorier på kortfilmfestivalen STOCKmotion 2017 http://stockmotion.se/

Hun har gjort reklamefilm for Deep Vision AB, Attractionfilm of Sweden, Novelfilm min verden av Anagram, Vakker dag av Philip Siemund, rekalme for dramaserie Handihand av produsent Leif Mohlin https://www.imdb.com/name/nm0596019/

Kortfilm et lykkelig barn av Victoria Lindqvist Høgborg, Lisa av Adam Lunneborg i rollen som Cecilia, https://www.kanlunneborg.com/

heine
[ August 5, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Heine Gabrielsen

Kategori og klasse

Vokal: Broadway, pop, rock, world og open

Priser og medaljer

1 sølv i world og 1 bronse medalje i kategoriene Opera. I tilleg fikk han 1 kontrakt med KK production LA

Personlig informasjon

Heine kan beskrives som Positiv, engasjert, målbevisst, og arbeidsom.

Han ønsker å motivere andre unge til å følge drømmen sin selv om den ikke er som alle andres.

Heine har sunget aktivt hos pedagog fra han var 10 år.
Kom inn på musikallinje ved Eidsberg kulturskole da han var 11.(2014)
Han er også nå teater elev der.
Heine har vært med på flere store oppsetninger ved kulturskolen som Reisen til julestjernen , Ronja Røverdatter, Wanna be star og Gummitarzan.
Har også hatt mange solo oppdrag gjennom kulturskolen.

Det siste året har han virkelig satset på det han holder på med.
Kommet inn på satsningspartiet innen musikal ved Den norske balettskole. Der jobber de med musikalen Lovlig blond hvor han har en av hovedrollene

For 6 mnd siden startet han også opp som elev hos vokalpedagog Rune Koff. http://www.vokalpedagogen.com/ som er en av Norges annerkjente vokal pedagoger innen stemme bruk i både sang og teater. Han er også styremedlem i musikkpedagogene Oslo!
Igjennom Rune har Heine fått delta på master class i klassisk /opera.
Skal på ny master class i mars.
Skal være med i ungdommens musikkmesterskap (umm)
Rune mener han har en framtid innen klassisk /opera og musikalsang.

Hatt flere solooppdrag i Eidsberg kirke
Nominert til drømmestipendet 2017
Vant Eidsberg Sparebank sitt stipend for unge talenter sommeren 2017.

NRK østfold radio skal gjøre en reportasje med Heine denne uken, så stay tuned!!

16998998_324187264645000_3113510748818524812_n
[ August 5, 2019 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Martine Aurora Andersen

Kategori og klasse

Vocal: opera, broadway og open, Gruppe: Broadway, world og open

Priser og medaljer

Vocal:3 sølv medaljer som vokalist i kategoriene broadway, opera og open. Gruppe:  Finalist, 8 gull medaljer og 2 divisjons priser med gruppen Northen light

Personlig informasjon

Martine Aurora Andersen, 26 år fra Kråkstad. Hun er utdannet musikalartist med bachelorgrad fra musikkteaterhøyskolen (https://www.musikkteaterhoyskolen.no/)

Før, under og etter skolen har Martine medvirket i flere musikaler som blant annet the pirate queen i regi av Scenario (https://www.facebook.com/sceneartister/) der hun hadde en av hovedrollene, a christmas Carol og lès phènomènales. Reist på turnè med barneforestillingen vennebyen og hatt flere konserter. Martine underviser også på kulturskolen og spiller fiolin.

Martine deltok i vokal WCOPA 2017 i kategoriene opera, broadway og open der hun vant gull medalje i opera 

WCOPA 2018 deltok Martine i de samme kategoriene som året før, men dannet også gruppen Northen Light sammen med Anette Sestøl Andersen der de var med i kategoriene broadway, World og open.