Ingrid digre3
[ March 5, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Ingrid Vingelen-Digre

Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Ingrid har elsket sang og teater siden hun kan huske. 

2013 Trøndelag Teater hovedrollen som «Marie» i juleoppsetningen Nøtteknekkeren.

2014 Den regionale Nyttårskonserten «Gauldalens Nyttårskonsert», Deltok i Idol jr- semifinalist, Stipend fra sparebank 1 smn  for deltakelsen under Gaularock

2015 Yngste deltaker på landsfinalen i UKM med egenskrevet monolog, Arr konserten «det banker på» til inntekt for barn på flukt pengen gikk til Norsk folkehjelp.

2016/2017 Norske Talenter semifinalist

Etter hvert har jeg også fått delta på flere Store konserter og eventer i Trondheimen fra 2017-2020 som Ole Dalens julekonsert, Christmas i Hell, Advendtkonsert i Nidarosdomen og eventer men Evento arrangement på flere av de største hotellene i Trondheim og arrangement for flere store bedrifter i regionen. Dette har vært fantastiske opplevelse og få stå på store scenen med stort orkester og flere av landet største artister.

Jeg har i 3,5 år (2016-17 ,2017-18, 2018-19 og høsten 2019) gått på Kulturskolen talentprogram “Lørdagsskolen” i Trondheim på klassisk sang, de har konserter hver lørdag i kammersalen i Olavshallen. Våren 2019 settes operaen Dido and Aeneas opp, og jeg har vært så heldig at jeg har fått en rollene, det blir mye jobbing, men veldig moro.

Våren 2018 mottok jeg talentstipend fra Sparebank 1 smn for min innsatts som sanger/ musikalartist.

Høsten begynte jeg på talentprogrammet «Kupp en klassiker» Det er et teater tilbud til elever i  kulturskolen som klarer å kvalifisere seg gjennom opptaksprøve. Vi skal sette opp en klassiker på Trøndelag Teater våren 2020.

  

Beate
[ March 4, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Beate Dagfinrud

Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Beate Dagfinrud, 24 år gammel (blir 25 i august) og kommer opprinnelig fra Arendal, men er oppvokst i Haugesund. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, og holder nå på å fullføre en bachelor i sosialt arbeid i Stavanger. 

Musikk og teater har alltid vært en stor og viktig del av livet hennes. Beate har vært med i ulike kor og synger sopran i Stavanger Gospel Kompani. Hun har sunget på ulike skole arrangement, kirkekonserter og i brylluper. 

Beate er også veldig glad i å spille keyboard, og har flere år bak seg som elev ved Karmøy kulturskole! Som barn var hun med i teatergruppe på kulturskole og senere også Haugesund barne- og ungdomsteater. Beate danset en del da hun var yngre, da spesielt ballett og jazzdans. Etter videregående tok hun et år på musikklinja på en bibelskole, hvor hun blant annet fikk en bredere forståelse for musikk, både i praktisk og teoretisk forstand. 

Under utdannelsen på Bårdar var hun med i flere spennende produksjoner, hvor hun fikk prøvd seg i mange ulike roller. De to årene på Bårdar var utrolig lærerike og spennende. Beate fikk utviklet seg både som musikalartist og som menneske! Under og etter utdannelsen har hun fått prøvd seg som statist i film og reklamefilm, blant annet i filmen ¨Norway¨, som er regissert av Paal Greengrass, og som tar for seg Utøya-hendelsen. Ellers har hun medvirket på live-sendingen av det norske realityprogrammet ¨ Skal vi danse¨. I desember 2018 var Beate så heldig å få bidra på Mariah Carey sin julekonsert i Stavanger, sammen med noen andre fra Stavanger Gospel Kompani.

Det å stå på en scene og formidle er noe Beate virkelig brenner for og elsker å gjøre. Når hun synger ønsker hun å røre ved noe hos de menneskene som hører på. Beate har et stort ønske om å fortelle en historie gjennom musikken, og gleder seg veldig mye til å få gjøre dette i Hollywood. Hun ser virkelig frem til å delta på WCOPA og er så takknemlig for denne muligheten. Beate gleder seg til å få inspirasjon, erfaring og nye opplevelser!

Sofia promo
[ March 4, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Sofia Stålnacke

Kategori og klasse

Vokalist:

Personlig informasjon

Sofia Stålnacke och är 18 år. Hon kommer från Sverige och bor i en liten by som heter Blentarp som ligger i Skåne.. För närvarande så studerar Sofia,och går sitt sista år på gymnasiet, samtidigt som hon gör detta, så jobbar, tränar mycket, och sjunger mye.

Hon ville studera musik, men valde mellan idrottsinriktning och musikinriktning, och tyvärr valde hon idrotten då mina chanser inom det var större just då, idag ångrar Sofia sitt val. Hon planerar även på att studera vidare inom musiken, lite beroende på hur sitt deltagande i WCOPA går! 

Som person så är Sofia energisk och väldigt utåtriktad och positiv. Hon är också en person som gör det som hun har bestämt sig för, och att vara med här är något jag verkligen har bestämt sig för. Inom sången så har hon sjungit lite i kör, mest för att det är roligt, men har också tagit privatlektioner sen Sofia var 12, men har sjungit av sig själv ungefär sen hon kunde göra ljud ifrån sig. Förutom sången och skolan så jobbar hon som simtränare, också tränar på gym så ofta bara kan. 

Sofia planerar på att satsa på musiken, oavsett om hon väljer att gå som soloartist eller om väljer att bli musikalartist eller något annat, så länge hon får sjunga så är Sofia glad! 

ladda ned sponsor sofia bruk

Screenshot_2020-02-26 KÁLI ( kalisounds) • Instagram-bilder og -videoer
[ March 4, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

KÀLI

Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Karoline Stensland med artist navnet KÁLI er 24 år og bosatt i Tromsø. Hun studerer master i musikkutøving ved Musikkonservatoriet i Tromsø og har soul vokal som masterprosjekt. Karoline har lenge vært aktivt i kulturmiljøet i Tromsø, med både sang, dans, teater, revy og musikal. Hun har blant annet spilt Fiona i Shrek the Musical og Paulette Bonafonté i Legally Blonde i Tromsø Kulturhus. Med Studentrevyen Tromsø har Karoline vært med å vinne nm i revy 2018 på Ørnes og publikumspris i nm i revy på Høylandet i 2019.

Karoline har spilt med forskjellige prosjekter og band. I 2014 med duoen Carolina & Louisa, som senere ble bandet VIND, spilte hun på Buktafestivalen, Festspillene i Nord-Norge, Kråkeslottfestivalen og fler. Hun har og gjort flere freelance oppdrag med andre band og prosjekter som f.eks. Resirkulert og koring med Wenche Myhre + Tromsø Storband. I slutten av 2019 slapp Karoline singelen “hate me” under artistnavnet KÁLI som er hennes satsingsprosjekt. Karoline skriver egne låter, komponerer musikk og har ambisjoner om å kunne leve av musikken.

Julie bilde 2
[ March 2, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Julie Brohaug Welde

Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Julie Welde er 25år og bor i Levanger i Trøndelag. Hun begynte i kor som 4-åring, og siden da har sang og musikk vært hennes største lidenskap.

 Som barn deltok hun flere ganger i UKM, og kom også videre flere ganger til fylkesmønstring. Itilegg til mange lokale opptredner, var hun også med i x-factor i 2010 der hun havnet på topp 6 under 25 og i Idol i 2014 der hun havnet i topp 50.

 Julie elsker å bidra med sang hvor enn hun kan, å selv om hun elsker å synge på store scener trives hun også veldig godt med å synge på sykehus og eldrehjem, da hun legger mye fokus på at sang er helsefremmende.

 I 2019 mottok hun Levangers kulturstipend, for det hun bidrar med sangmessig innad i kommunen. Hun startet også den 3-årige utdanningen sin ved Complete Vocal Institute i København i 2019.

 Hun elsker å synge ballader, mest i pop, soul, country og musikal-stilen, men hun har det også veldig gøy med sang. Hun slår gjerne til med litt rap eller jodling også!

 Julie ser veldig fram mot å delta i WCOPA 2020, og hun gleder seg virkelig til å få lære enda mere, få nye utfordringer, møte andre artister og bransjefolk, og forhåpentligvis gi folk en god musikalsk opplevelse.

Du kan støtte Julie på: https://www.spleis.no/project/99010

[ February 20, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Linda Hartmanns

Kategori og klasse

Vokal:

Personlig informasjon

 

Linda Hartmanns is a singer and songwriter born in Iceland, raised in Reykjavík / Johannesburg (South Africa), now living in Sweden. She is a mother of 4 children and married since January 2012. She owned and ran a company in Iceland with her husband which she sold with profit before moving to Sweden. She lives with her family in Helsingborg and will be opening a pub there with her husband in 2020 that focuses on live music. There she will be performing live a few times a week as well as managing the music scene at the pub. She is currently studying a 3 year course at Complete Vocal Institute in Copenhagen to become an authorized CVT singing teacher and is teaching along with the school seminars. 

Linda started her singing carreer in an all-girl pop/rock band called Elektra in 2010 touring all over Iceland as well as performing at Gay Pride in Norway the same year for thousands of people. Elektra‘s most known single around the world is called „I don‘t do boys“. 

In 2016 she joined a reggae band called Lefty Hooks & The Right Thingz. The band performed at big festivals, such as Secret Solstice in Iceland, and toured in Europe in 2017. 

In 2016 she participated in The Voice Iceland and finished in the top 12 in the beginning of 2017. Days before she finished The Voice she was accepted into the semi final Eurovision song contest in Iceland with her original song called Obvious Love or Ástfangin (in Icelandic). 

In 2018 she started recording her first LP album and released it in July 2019 on Spotify, iTunes as well as CD‘s and vinyl. 

HalvheadStinaSilver
[ January 17, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Christine Sördin

Kategori og klasse

Vokal w/self-Accompanie: Country & Western, Open, Original Works og pop

Personlig informasjon

 

Christine Sördin, eller ”Stina” som hon kallar sig som artist, är 36 år och bor i Tyringe i södra Sverige med sin familj. Artisteri och sång har alltid varit en stor och uttalad passion. Att skriva låtar är också något hon brinner för och för det mesta handlar de om hennes familj, som är hennes största inspiration. 

Hon har sjungit och uppträtt sedan hon var 15 år och har gjort allt ifrån att spela på pubar, nattklubbar och hotell till att söka lyckan i tv i Idol och X-Factor Sverige, ett program som hon 2012 kom topp sex i kategorin 30+. 

2019 tävlade hon om en plats i Melodifestivalen Sverige med en egenskriven låt i tävlingen P4 Nästa. Däremellan har Stina turnerat i Sverige och uppträtt för både företag och på stora arenor.

Stina har mycket kvar att ge och hon älskar att få publiken att känna det hon förmedlar i sången, om det så är i en ballad, en uptempo och glad låt eller en låt med lite humor. Att lära sig utvecklas och växa som artist och sångerska är även det något som driver henne och hon ser verkligen fram emot att få ta del av allt som WCOPA 2020 har att ge, inte bara som en fantastisk erfarenhet och upplevelse men också en möjlighet att få inspiration till framtida engagemang!