IMG_5243
[ March 14, 2022 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Cristina Vinaja Hardangen

Kategori og klasse

Vokal: Brodway, Open, Pop

Personlig informasjon

Cristina er halvt norsk, og halvt spansk. Hun er født på Mallorca, der hun bodde de første årene av sitt liv før hun flyttet til Norge. Hun har vokst opp på Darbu, et lite tettsted i Øvre Eiker, men holder nå til i Oslo. 

Hun jobber frilans innenfor alt av utøvende kunst; teater, sang, dans og foran kamera som skuespiller. Hun er utdannet skuespiller og musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International, og har tidligere gått teater på Romerike Folkehøgskole og dramalinja på St. Hallvard Videregående. 

Hun har opptrådd på scener som Chat Noir, Salt Art & Music, Karpedammen og Det Norske Teatret, og har jobbet med folk som Svein Sturla Hungnes, Johan Osuldsen, Jostein Kirkeby-Garstad, Renate Stridh, Aksel-Otto Bull og Jeff Pedersen. 

Hun har spilt roller som Askepott i Into the Woods, Shelley i Bat Boy-musikalen og Christmas Eve i Avenue Q. Hun har ellers vært med i kortfilmer, spillefilmer, TV-opptredener, en Web-serie og diverse reklamekampanjer. Hun gjør også en del sang- og danseoppdrag. 

Cristina var med på å starte opp et teaterensemble vinteren 2020 kalt Apropos Teater, og i fjor sommer satte de opp forestillingen “Apropos Den Spanske Flue”, der hun spilte rollen som Betty.  

Hun har i tillegg til å medvirke som musikalartist og skuespiller også tatt på seg rollen som koreograf og scenekamp-instruktør i flere produksjoner. Hun har også hatt svart belte i Taekwondo i 12 år. 

Å skape noe og formidle det for et publikum er noe hun elsker å gjøre. Å kunne underholde, opplyse, inspirere og påvirke noen gjennom å opptre er grunnen til at Cristina er utøvende kunstner. “Det er en herlig opplevelse, og det at din fremførelse kan leve videre hos både deg selv og andre, er den beste følelsen av dem alle.”

Cristina ser frem til å representere Norge i WCOPA: Jeg gleder meg veldig til å opptre, lære, få nye erfaringer, og møte andre kunstnere og bransjefolk. Dette blir en utrolig opplevelse, og jeg er så takknemlig som får denne muligheten til å vise meg frem, og så på en så stor arena! Jeg håper folk får glede av å se meg opptre, og at det fører til at det er noen som ønsker å jobbe med meg i fremtiden. 

https://spleis.no/215179

En stor takk til alle mine sponsorer!

Leonardo
[ March 7, 2022 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Leonardo Amorsolo jr

Kategori og klasse

Vokal: Brodway, Gospel, Open, Pop, R&B/Soul/Jazz

Personlig informasjon

I am 25 years old, born and raised in the Philippines. I came here in Norway to further my exploration about life. I have stopped my passion in singing the year 2019 to chase my dream in becoming an accountant. But during my time chasing another dream, I have come to realize that I cannot just get rid of my passion. I realize that singing is what I do, singing is what I wanted to do alongside my profession. So, during 

I have been joining countless singing contests since I was a kid. I represented my school in competitions around my province and also got a chance to be on national televisions as well some years ago. I can say that singing is really my passion. It is where I pour my heart out. It is where I show my feelings that I cannot say in words. Through singing, I knew what I wanted and I realized it was more than just singing, it actually gave me life. 

Now, I am building up my name again, but in another country. I will never stop chasing dreams until I reach them. Being part of WCOPA is a big thing for me and I will keep this in mind that it will be my stepping stone to reach what I am reaching for. 

Stor takk til alle som støttet meg på Spleis!

Kevin
[ March 1, 2022 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Kevin Johnsen

Kategori og klasse

Vokal: Brodway, World, Pop

Personlig informasjon

Kevin er en fyr på snart 24 år fra det lille tettstedet Mjøndalen i tidligere Nedre Eiker Kommune rett vest for byen Drammen. Midt mellom åsene rett ved ælva. 

Jeg har fra jeg var liten av elsket å drive med sang, musikk, teater, og dans, og har samla opp litt av hvert opp gjennom åra. Et lite år med riverdance, 16 år med korsang pluss 9 år som dirigent, en hovedrolle i amatøroppsetning av Which Witch, dansekurs og seminarer her og der gjennom frilynt og KFUK-KFUM, og som litt krydder diverse kurs, seminarer, og liknende i ledertrening samt frivillig leder i forskjellige sammenhenger. Engasjert type altså 😁

Mer personlig er jeg en veldig reflekterende ekstrovert introvert, ingen tror på at jeg er introvert før jeg forteller om det 😂 Mest sannsynlig fordi jeg som regel ses med et smil om munnen og har masse energi og iver om det er noe gøy som skjer! Og har jeg først noe å snakke om kan jeg bable i timer i strekk! Men samtidig er jeg veldig glad i å være en trygg havn for folk, en man kan snakke med og være åpen med om alt mulig rart, smått og stort. Det er få temaer jeg skygger unna 😁

Når det kommer til det å være artist er jeg glad i å fortelle historier. En skuespill ærer jeg hadde sa at “Vi går gjennom de utroligste erfaringer på scenen, så publikum slipper, men fortsatt får lære av det.” 

Støtt Kevin gjennom spleis : Støtte Kevin til å representere Norge i WCOPA Hollywood 2022! | Spleis fra SpareBank 1

En stor takk til alle som har støttet meg på Spleis!

Ingrid digre3
[ August 30, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Ingrid Vingelen Digre

Kategori og klasse

Vokal: Brodway, Open, Pop

Personlig informasjon

Ingrid Vingelen-Digre 20 år

Ingrid har lang og bred erfaring fra scenen, alt fra små og store evnet til teaterscener i hennes region i Norge. Hun har drevet med kulturelle aktiviteter siden hun var en liten jente.

Ingrid studerer nå BA Musikkteater ved Høyskolen Kristiania i Oslo.

Hun er en helt vanlig norsk jente med mange interesser. Hun liker å ta vare på seg selv og sin helse for å nå dit hun vil. Hun har lagt ned tusenvis av øvingstimer for å nå dit hun er i dag.

Litt om hva Ingrid har gjort de siste årene:

2013 Trøndelag Teater hovedrollen som «Marie» i juleoppsetningen Nøtteknekkeren!
2014 Den regionale Nyttårskonserten «Gauldalens Nyttårskonsert»!
2014 Deltok i Idol Junior – semifinalist!
2015 Stipend fra sparebank 1 for sin deltakelse under Gaularock!
2015 Yngste deltaker på landsfinalen i UKM med egenskrevet monolog!
2016/2017 Norske Talenter – semifinalist!
2017-2020 har hun fått delta på flere Store konserter og eventer i Trondheimen, blant annet “Ole Dalens julekonsert” “Christmas i Hell” ,”Advendtkonsert i Nidarosdomen”

2017 – 2020 har hun deltatt på flere eventer  i samarbeid med “Evento arrangement” som arrangeres på flere av de største hotellene i Trondheim! Det var en fantastiske opplevelse for henne å stå på store scener med et stort orkester og flere av landet største artister!

2016 – 2019 gikk Ingrid på Kulturskolen talent program “Lørdagsskolen” i Trondheim i klassisk sang, de har konserter hver lørdag i kammersalen i Olavshallen.

Våren 2018 mottok hun talentstipend fra Sparebank 1 for hennes innsatts som sanger/ musikal artist.

2019 sattes operaen Dido and Aeneas opp, og hun var så heldig å få en av rollene.

Høsten 2019 begynte hun på talentprogrammet «Kupp en klassiker» Det er et teater tilbud til elever i  kulturskolen som klarer å kvalifisere seg gjennom opptaksprøve. De skal sette opp en klassiker på Trøndelag Teater våren 2020!

  

En stor takk til alle mine sponsorer!

[ February 20, 2020 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Linda Hartmanns

Kategori og klasse

Vokal:

Personlig informasjon

 

Linda Hartmanns is a singer and songwriter born in Iceland, raised in Reykjavík / Johannesburg (South Africa), now living in Sweden. She is a mother of 4 children and married since January 2012. She owned and ran a company in Iceland with her husband which she sold with profit before moving to Sweden. She lives with her family in Helsingborg and will be opening a pub there with her husband in 2020 that focuses on live music. There she will be performing live a few times a week as well as managing the music scene at the pub. She is currently studying a 3 year course at Complete Vocal Institute in Copenhagen to become an authorized CVT singing teacher and is teaching along with the school seminars. 

Linda started her singing carreer in an all-girl pop/rock band called Elektra in 2010 touring all over Iceland as well as performing at Gay Pride in Norway the same year for thousands of people. Elektra‘s most known single around the world is called „I don‘t do boys“. 

In 2016 she joined a reggae band called Lefty Hooks & The Right Thingz. The band performed at big festivals, such as Secret Solstice in Iceland, and toured in Europe in 2017. 

In 2016 she participated in The Voice Iceland and finished in the top 12 in the beginning of 2017. Days before she finished The Voice she was accepted into the semi final Eurovision song contest in Iceland with her original song called Obvious Love or Ástfangin (in Icelandic). 

In 2018 she started recording her first LP album and released it in July 2019 on Spotify, iTunes as well as CD‘s and vinyl.