Notice: getimagesize(): Read error! in /home/2/w/wcopascandinavia/www/new/wp-content/plugins/genesisexpo-core/includes/aq_resizer/aq_resizer.php on line 121
[ August 31, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Julie Brohaug Welde

Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Julie Welde er 25år og bor i Levanger i Trøndelag. Hun begynte i kor som 4-åring, og siden da har sang og musikk vært hennes største lidenskap.

 Som barn deltok hun flere ganger i UKM, og kom også videre flere ganger til fylkesmønstring. Itilegg til mange lokale opptredner, var hun også med i x-factor i 2010 der hun havnet på topp 6 under 25 og i Idol i 2014 der hun havnet i topp 50.

 Julie elsker å bidra med sang hvor enn hun kan, å selv om hun elsker å synge på store scener trives hun også veldig godt med å synge på sykehus og eldrehjem, da hun legger mye fokus på at sang er helsefremmende.

 I 2019 mottok hun Levangers kulturstipend, for det hun bidrar med sangmessig innad i kommunen. Hun startet også den 3-årige utdanningen sin ved Complete Vocal Institute i København i 2019.

 Hun elsker å synge ballader, mest i pop, soul, country og musikal-stilen, men hun har det også veldig gøy med sang. Hun slår gjerne til med litt rap eller jodling også!

 Julie ser veldig fram mot å delta i WCOPA 2020, og hun gleder seg virkelig til å få lære enda mere, få nye utfordringer, møte andre artister og bransjefolk, og forhåpentligvis gi folk en god musikalsk opplevelse.

Du kan støtte Julie på: https://www.spleis.no/project/99010

[ August 31, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

KÀLI

Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Karoline Stensland med artist navnet KÁLI er 24 år og bosatt i Tromsø. Hun studerer master i musikkutøving ved Musikkonservatoriet i Tromsø og har soul vokal som masterprosjekt. Karoline har lenge vært aktivt i kulturmiljøet i Tromsø, med både sang, dans, teater, revy og musikal. Hun har blant annet spilt Fiona i Shrek the Musical og Paulette Bonafonté i Legally Blonde i Tromsø Kulturhus. Med Studentrevyen Tromsø har Karoline vært med å vinne nm i revy 2018 på Ørnes og publikumspris i nm i revy på Høylandet i 2019.

Karoline har spilt med forskjellige prosjekter og band. I 2014 med duoen Carolina & Louisa, som senere ble bandet VIND, spilte hun på Buktafestivalen, Festspillene i Nord-Norge, Kråkeslottfestivalen og fler. Hun har og gjort flere freelance oppdrag med andre band og prosjekter som f.eks. Resirkulert og koring med Wenche Myhre + Tromsø Storband. I slutten av 2019 slapp Karoline singelen “hate me” under artistnavnet KÁLI som er hennes satsingsprosjekt. Karoline skriver egne låter, komponerer musikk og har ambisjoner om å kunne leve av musikken.

[ August 30, 2021 by wcopascandinavia 0 Comments ]

Ingrid Vingelen Digre

Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Ingrid har elsket sang og teater siden hun kan huske. 

2013 Trøndelag Teater hovedrollen som «Marie» i juleoppsetningen Nøtteknekkeren.

2014 Den regionale Nyttårskonserten «Gauldalens Nyttårskonsert», Deltok i Idol jr- semifinalist, Stipend fra sparebank 1 smn  for deltakelsen under Gaularock

2015 Yngste deltaker på landsfinalen i UKM med egenskrevet monolog, Arr konserten «det banker på» til inntekt for barn på flukt pengen gikk til Norsk folkehjelp.

2016/2017 Norske Talenter semifinalist

Etter hvert har jeg også fått delta på flere Store konserter og eventer i Trondheimen fra 2017-2020 som Ole Dalens julekonsert, Christmas i Hell, Advendtkonsert i Nidarosdomen og eventer men Evento arrangement på flere av de største hotellene i Trondheim og arrangement for flere store bedrifter i regionen. Dette har vært fantastiske opplevelse og få stå på store scenen med stort orkester og flere av landet største artister.

Jeg har i 3,5 år (2016-17 ,2017-18, 2018-19 og høsten 2019) gått på Kulturskolen talentprogram “Lørdagsskolen” i Trondheim på klassisk sang, de har konserter hver lørdag i kammersalen i Olavshallen. Våren 2019 settes operaen Dido and Aeneas opp, og jeg har vært så heldig at jeg har fått en rollene, det blir mye jobbing, men veldig moro.

Våren 2018 mottok jeg talentstipend fra Sparebank 1 smn for min innsatts som sanger/ musikalartist.

Høsten begynte jeg på talentprogrammet «Kupp en klassiker» Det er et teater tilbud til elever i  kulturskolen som klarer å kvalifisere seg gjennom opptaksprøve. Vi skal sette opp en klassiker på Trøndelag Teater våren 2020.