Beate Dagfinrud

Kategori:
Vokal
Alder:
24
Land:
Norge
E-post:
beatedagfinrud@hotmail.com
Instagram:
@beatedagfinrud
Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Beate Dagfinrud, 24 år gammel (blir 25 i august) og kommer opprinnelig fra Arendal, men er oppvokst i Haugesund. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, og holder nå på å fullføre en bachelor i sosialt arbeid i Stavanger. 

Musikk og teater har alltid vært en stor og viktig del av livet hennes. Beate har vært med i ulike kor og synger sopran i Stavanger Gospel Kompani. Hun har sunget på ulike skole arrangement, kirkekonserter og i brylluper. 

Beate er også veldig glad i å spille keyboard, og har flere år bak seg som elev ved Karmøy kulturskole! Som barn var hun med i teatergruppe på kulturskole og senere også Haugesund barne- og ungdomsteater. Beate danset en del da hun var yngre, da spesielt ballett og jazzdans. Etter videregående tok hun et år på musikklinja på en bibelskole, hvor hun blant annet fikk en bredere forståelse for musikk, både i praktisk og teoretisk forstand. 

Under utdannelsen på Bårdar var hun med i flere spennende produksjoner, hvor hun fikk prøvd seg i mange ulike roller. De to årene på Bårdar var utrolig lærerike og spennende. Beate fikk utviklet seg både som musikalartist og som menneske! Under og etter utdannelsen har hun fått prøvd seg som statist i film og reklamefilm, blant annet i filmen ¨Norway¨, som er regissert av Paal Greengrass, og som tar for seg Utøya-hendelsen. Ellers har hun medvirket på live-sendingen av det norske realityprogrammet ¨ Skal vi danse¨. I desember 2018 var Beate så heldig å få bidra på Mariah Carey sin julekonsert i Stavanger, sammen med noen andre fra Stavanger Gospel Kompani.

Det å stå på en scene og formidle er noe Beate virkelig brenner for og elsker å gjøre. Når hun synger ønsker hun å røre ved noe hos de menneskene som hører på. Beate har et stort ønske om å fortelle en historie gjennom musikken, og gleder seg veldig mye til å få gjøre dette i Hollywood. Hun ser virkelig frem til å delta på WCOPA og er så takknemlig for denne muligheten. Beate gleder seg til å få inspirasjon, erfaring og nye opplevelser!