No products in the cart.

Christine Sördin

Kategori:
Vokal
Alder:
36
Land:
Sverige
E-post:
stinazartist@hotmail.com
Instagram:
@stinazartist
Kategori og klasse

Vokal w/self-Accompanie: Country & Western, Open, Original Works og pop

Personlig informasjon

 

Christine Sördin, eller ”Stina” som hon kallar sig som artist, är 36 år och bor i Tyringe i södra Sverige med sin familj. Artisteri och sång har alltid varit en stor och uttalad passion. Att skriva låtar är också något hon brinner för och för det mesta handlar de om hennes familj, som är hennes största inspiration. 

Hon har sjungit och uppträtt sedan hon var 15 år och har gjort allt ifrån att spela på pubar, nattklubbar och hotell till att söka lyckan i tv i Idol och X-Factor Sverige, ett program som hon 2012 kom topp sex i kategorin 30+. 

2019 tävlade hon om en plats i Melodifestivalen Sverige med en egenskriven låt i tävlingen P4 Nästa. Däremellan har Stina turnerat i Sverige och uppträtt för både företag och på stora arenor.

Stina har mycket kvar att ge och hon älskar att få publiken att känna det hon förmedlar i sången, om det så är i en ballad, en uptempo och glad låt eller en låt med lite humor. Att lära sig utvecklas och växa som artist och sångerska är även det något som driver henne och hon ser verkligen fram emot att få ta del av allt som WCOPA 2020 har att ge, inte bara som en fantastisk erfarenhet och upplevelse men också en möjlighet att få inspiration till framtida engagemang!