No products in the cart.

Cristina Vinaja Hardangen

Kategori:
Vokal
Alder:
26
Land:
Norge
E-post:
cristinaulvi@hotmail.com
Kategori og klasse

Vokal: Brodway, Open, Pop

Personlig informasjon

Cristina er halvt norsk, og halvt spansk. Hun er født på Mallorca, der hun bodde de første årene av sitt liv før hun flyttet til Norge. Hun har vokst opp på Darbu, et lite tettsted i Øvre Eiker, men holder nå til i Oslo. 

Hun jobber frilans innenfor alt av utøvende kunst; teater, sang, dans og foran kamera som skuespiller. Hun er utdannet skuespiller og musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International, og har tidligere gått teater på Romerike Folkehøgskole og dramalinja på St. Hallvard Videregående. 

Hun har opptrådd på scener som Chat Noir, Salt Art & Music, Karpedammen og Det Norske Teatret, og har jobbet med folk som Svein Sturla Hungnes, Johan Osuldsen, Jostein Kirkeby-Garstad, Renate Stridh, Aksel-Otto Bull og Jeff Pedersen. 

Hun har spilt roller som Askepott i Into the Woods, Shelley i Bat Boy-musikalen og Christmas Eve i Avenue Q. Hun har ellers vært med i kortfilmer, spillefilmer, TV-opptredener, en Web-serie og diverse reklamekampanjer. Hun gjør også en del sang- og danseoppdrag. 

Cristina var med på å starte opp et teaterensemble vinteren 2020 kalt Apropos Teater, og i fjor sommer satte de opp forestillingen “Apropos Den Spanske Flue”, der hun spilte rollen som Betty.  

Hun har i tillegg til å medvirke som musikalartist og skuespiller også tatt på seg rollen som koreograf og scenekamp-instruktør i flere produksjoner. Hun har også hatt svart belte i Taekwondo i 12 år. 

Å skape noe og formidle det for et publikum er noe hun elsker å gjøre. Å kunne underholde, opplyse, inspirere og påvirke noen gjennom å opptre er grunnen til at Cristina er utøvende kunstner. “Det er en herlig opplevelse, og det at din fremførelse kan leve videre hos både deg selv og andre, er den beste følelsen av dem alle.”

Cristina ser frem til å representere Norge i WCOPA: Jeg gleder meg veldig til å opptre, lære, få nye erfaringer, og møte andre kunstnere og bransjefolk. Dette blir en utrolig opplevelse, og jeg er så takknemlig som får denne muligheten til å vise meg frem, og så på en så stor arena! Jeg håper folk får glede av å se meg opptre, og at det fører til at det er noen som ønsker å jobbe med meg i fremtiden. 

https://spleis.no/215179

En stor takk til alle mine sponsorer!