Imen Habes

Kategori:
Model/Skuespill
Alder:
22
Land:
Norge
Instagram:
@imenhabes
Kategori og klasse

Skuespill: Comedy

Modell:  Formal, Casual, Swimwear, Spokesmodel og Photo

Personlig informasjon

Imen jobber for tiden som modell, humanitær, klesselger, barista og kreativ direktør i et Mediaforum.
Hun har stilt som modell siden hun var 16 år og har jobbet seg oppover siden da. Imen Myren Habes tilhører nå Pholk modellbyrå hvor hun har gjort en rekke oppdrag.
Hun er også en tidligere dramaelev og har vært med i en rekke reklamer, kortfilmer og serier.
Noen av disse er blandt annet for Coca Cola , Kiwi , Line Fikser Kroppen serien, Flytoget inforeklame, diverse veldedige kampanjefilmer og mer.
Som modell, så er det viktig for henne å være seg selv og være trygg på det. Hun er formfull og en del av den nyere trenden med curvy/normale modeller. Imen mener at det er viktig å se alle slags type modeller i reklamer for å fremlegge at det er greit å være annerledes og at det du ser på bilder ikke definerer hva skjønnhet er!
I løpet av årene så har hun stilt som modell for L’Oreal, H&M, Jenny Skavlan Lollankolleksjonen, Hunkemøller undertøy og mer. Dette er noe hun trives veldig godt med og gleder seg enda mer til å konkurrere og se hva det kan føre til videre. For Imen så er det viktig å få så mye erfaring som mulig innenfor det å konkurrere og stå på en scene.
Imen er også trukket ut som en av 8 Finalister til Miss norway 2018, Vinner hun dette så skal hun konnkurerer om miss universe tittelen senere i år!