Ingrid Vingelen-Digre

Kategori:
Vokal
Alder:
17
Land:
Norge
Download CV
Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Ingrid har elsket sang og teater siden hun kan huske. 

2013 Trøndelag Teater hovedrollen som «Marie» i juleoppsetningen Nøtteknekkeren.

2014 Den regionale Nyttårskonserten «Gauldalens Nyttårskonsert», Deltok i Idol jr- semifinalist, Stipend fra sparebank 1 smn  for deltakelsen under Gaularock

2015 Yngste deltaker på landsfinalen i UKM med egenskrevet monolog, Arr konserten «det banker på» til inntekt for barn på flukt pengen gikk til Norsk folkehjelp.

2016/2017 Norske Talenter semifinalist

Etter hvert har jeg også fått delta på flere Store konserter og eventer i Trondheimen fra 2017-2020 som Ole Dalens julekonsert, Christmas i Hell, Advendtkonsert i Nidarosdomen og eventer men Evento arrangement på flere av de største hotellene i Trondheim og arrangement for flere store bedrifter i regionen. Dette har vært fantastiske opplevelse og få stå på store scenen med stort orkester og flere av landet største artister.

Jeg har i 3,5 år (2016-17 ,2017-18, 2018-19 og høsten 2019) gått på Kulturskolen talentprogram “Lørdagsskolen” i Trondheim på klassisk sang, de har konserter hver lørdag i kammersalen i Olavshallen. Våren 2019 settes operaen Dido and Aeneas opp, og jeg har vært så heldig at jeg har fått en rollene, det blir mye jobbing, men veldig moro.

Våren 2018 mottok jeg talentstipend fra Sparebank 1 smn for min innsatts som sanger/ musikalartist.

Høsten begynte jeg på talentprogrammet «Kupp en klassiker» Det er et teater tilbud til elever i  kulturskolen som klarer å kvalifisere seg gjennom opptaksprøve. Vi skal sette opp en klassiker på Trøndelag Teater våren 2020.