Julie Brohaug Welde

Kategori:
Vokal
Alder:
25
Land:
Norge
Instagram:
Kategori og klasse

Vokal

Personlig informasjon

Julie Welde er 25år og bor i Levanger i Trøndelag. Hun begynte i kor som 4-åring, og siden da har sang og musikk vært hennes største lidenskap.

 Som barn deltok hun flere ganger i UKM, og kom også videre flere ganger til fylkesmønstring. Itilegg til mange lokale opptredner, var hun også med i x-factor i 2010 der hun havnet på topp 6 under 25 og i Idol i 2014 der hun havnet i topp 50.

 Julie elsker å bidra med sang hvor enn hun kan, å selv om hun elsker å synge på store scener trives hun også veldig godt med å synge på sykehus og eldrehjem, da hun legger mye fokus på at sang er helsefremmende.

 I 2019 mottok hun Levangers kulturstipend, for det hun bidrar med sangmessig innad i kommunen. Hun startet også den 3-årige utdanningen sin ved Complete Vocal Institute i København i 2019.

 Hun elsker å synge ballader, mest i pop, soul, country og musikal-stilen, men hun har det også veldig gøy med sang. Hun slår gjerne til med litt rap eller jodling også!

 Julie ser veldig fram mot å delta i WCOPA 2020, og hun gleder seg virkelig til å få lære enda mere, få nye utfordringer, møte andre artister og bransjefolk, og forhåpentligvis gi folk en god musikalsk opplevelse.

Du kan støtte Julie på: https://www.spleis.no/project/99010