Lea Herland

Kategori:
Dans
Alder:
18
Land:
Norge
Instagram:
@leaherland
Kategori og klasse

Dans:

Dance Contemporary/Modern,
Dance Hip hop
Dance Open

Personlig informasjon

Lea Herland! 

18 år gammel fra Atløy, Sogn og Fjordane. Jeg har danset i 12 år, men begynte å satse litt ekstra fra 8.klasse. Fra 1-10.klasse danset jeg i Dans uten grenser, som var den lokale danse-fritidsaktiviteten jeg hadde der jeg voks opp. I 8.klasse utdannet jeg meg som ung-til-ung formidling instruktør i Dans uten grenser. Jeg er utrolig takknemlig for all tiden og minnene jeg har fra dans uten grenser! 

I 6.klasse begynte jeg i tillegg å danse klassisk ballett med Jorunn Reina i Danseverkstedet, Førde – som jeg savner veldig! Jeg danset litt klassisk ballett til 1.vgs, men fokuserer nå mer på andre dansestiler. 

I dag går hun på danselinjen på Otto Treider private gymnas i Oslo. I tillegg danser hun 4 ganger (++) i uken på Bårdar Talent 2/Ung. Her koser hun seg max! Lea er utrolig glad for at hun fikk muligheten til å danse sammen med alle mine dyktige venner og lærere. 

Mai 2022 spilte Lea inn en dansevideo sammen med k.k Production og Persiana Dulo i Dubai. Dette samarbeidet fikk hun etter å ha deltatt i wcopa 2019,  Videoen er straks klar for publikum og hun gleder seg masse til venner og familie får sett! 

Sommeren 2019 deltok Lea for første gang i WCOPA. Det var en opplevelse for livet! Og jeg fikk møte så mange fantastiske mennesker fra hele verden! Det følgende året, 2020, kom jeg til semifinalen og vant sølvmedalje i min klasse. Gleder meg sykt til å vise hva jeg kan og hvor mye jeg, forhåpentligvis, har forbedret meg! Vi sees i Disneyland 2022! 

Du kan støtte Lea: https://www.spleis.no/project/95691

En stor takk til alle mine sponsorer!