Lena Christine Iversen

Kategori:
Dans
Alder:
30
Land:
Norge
E-post:
lena_chi_tyty@hotmail.com
Instagram:
Kategori og klasse

DansJazz, Lyrical og open

Personlig informasjon

Lena er 30 år, kommer fra Sarpsborg og er en profesjonell danser.

Dans er hennes lidenskap! Og hun elsker å uttrykke seg igjennom dans! Det å formidle ulike følelser, stemninger, budskaper og historier igjennom dansen er viktig for henne.

Lena har danset ballett fra hun var liten og jazz fra hun var 12 år. Da hun var 15 år ble Lena etter en audition plukket ut til å være med i Danseverkstedet i Sarpsborg hvor hun og de andre som ble plukket ut skulle skape et eget hip hop crew. Lena lærte ulike sjangre innen hip hop dans, og de som crew danset på forskjellige scener i Østfold. Like etter begynte hun på videregående, og der gikk hun danselinjen. Etter videregående begynte hun på Norges Dansehøyskole, og etter endt utdanning fikk Lena en Bachelor i dans og pedagogikk. På høyskolen valgte hun jazzdans som hovedfag, men de hadde også mye ballett og litt andre dansestiler som moderne dans, hip hop, stepp, afrikansk dans, litt akrobatikk og pardans. Men det er jazz sjangeren hun har funnet seg selv i som danser, og som hun driver mest med den dag i dag. En tid etter høyskolen begynte Lena også med latino dans og pole fitness. Pole fitness driver hun fortsatt med, og det har blitt en lidenskap ved siden av dansen.

Lena har vært med på ulike shows, oppvisninger og forestillinger i forbindelse med dansingen i fritiden og de skolene hun har gått på. Hun har blant annet hatt hovedrollen i en ballettforestilling i forbindelse med Sarpsborg kulturskole, og hun har hatt et par sentrale roller på to ulike forstillinger med Norges Dansehøyskole. I tillegg har hun undervist i dans hele veien siden høyskolen. Lena underviser i jazzdans og ballett, og har undervist litt i hip hop tidligere, og jobber nå også som trenings instruktør. 

Etter å stort sett ha fokusert på å undervise i dans etter høyskolen, er hun nå veldig klar for å være med i Wcopa 2020, og heretter fokusere mer på egen dansing!