Milla Prøitz

Kategori:
Dans
Alder:
20
Land:
Norge
E-post:
millastpr@gmail.com
Kategori og klasse

Dans

Personlig informasjon

Milla Stryger Prøitz, 20 år fra Oslo (Nordre Aker bydel). Hun startet å danse urbane dansestiler som seksåring ved Oslo Streetdance Studio, men begynte å ta klasser jevnlig i uka fra og med 16-års alderen ved Quick Style Studio i Oslo. Den aller første musikkvideoen hun fikk jobbe med var gjennom dette studioet, med Marcus & Martinus´ sang “Dance with you” med nå 39 millioner views på YouTube. Likevel er oppdraget hun hadde det aller mest spennende da Milla fikk jobbe med Karpe Diem og deres første spillefilm “Adjø Montebello”. Hun var både danser og hadde en rolle som en del av en grise-jury. Denne unike spillefilmen ble vist på kino over hele Norge i 2017.

Høsten 2018 utdannet hun seg ved Flow Dance Academy i Oslo, den beste danse utdanningen i Norge innenfor urbane dansestiler.

Milla var medlem av dansecrewet Dancing Youth hvor de under Oxlo fremførte et danse show inne på Rådhuset. Hun var også med i Unity Crew, med dem sto hun som danser på sitt første store scene med rundt 20 000 seere, på Rådhusplassen under arrangementet Mela Festivalen 2017. Senere deltok de i konkurransen holdt i Dansens Hus; Measure your Crew.

Før dette var Milla en av få dansere som var med i Isac Elliott´s musikkvideo for “Mouth to mouth”, og sommeren 2017 ble hun kontaktet av en av sjefene ved det første studioet hun danset ved (Oslo Streetdance Studio, som nå heter The Studio Fitness & Lifestyle) som ønsket Milla til å være bakgrunnsdanser under live konserten Oslo Sommertid. Dette var med Isac Elliott som hadde over 30 000 i publikum på Voldsløkka.

Milla går nå sitt første år ved Bårdar Akademiet under det to-årige studiet i kommersiell dans, med fordypning i hip hop.