Mirjana Krisanovic

Kategori:
Skuespiller
Alder:
25
Land:
Sverige
Last ned CV
Kategori og klasse

Skuespill: Acting for TV, Drama, Open

Priser og medaljer

1 sølv medalje i Acting for television og  1 sølv i drama

Personlig informasjon

Mirjana Krisanovic, 25 år fra Stockholm. Hun skal representere Sverige i skuespill i kategoriene open, acting for television.  Mirjana er en lidenskapelig skuespillerinne som bor i Sverige. For noen år siden ble Mirjana Krisanovic blind, men hun ser ingen hindringer i livet. Hun søker alltid etter nye utfordringer. Akkurat nå jobber hun med sin første film “Look through my eyes “der hun er produsent ,manusforfatter og hovedrolleinnehaver. Filmen er basert på noen av hennes egne personlige opplevelser. 2018 kom hun på andreplass i konkurransen “The best inspirational speaker in sweden” arrangert av talarforum Stockholm. I 2017 så sto hun modell som astronaut i det internasjonale prosjektet “vi har en drøm”, som står for menneskerettigheter.

Samme år var hun en av de 50 mest inspirerende blinde menneskene i verden i konkurransen Holman-prisen.

I 2016 fikk hun en pris av Eslövs kommune i Sverige “Et idol for unge mennesker og for hennes engasjement”. Utenom alle disse tingene klatret mirjana kilimanjaro fjellene , Afrikas høyeste og vakreste fjell i Himalaya. Dette viser at hun er modig, og at hun ikke er redd for å presse grenser i gjennom hennes skuespill eller i livet generelt.

Mirjana har Studert Drama på Malmø universitet, method acting hos malmø amatørteater, Acting for camera hos Royal conservatoire of Scotland, voiceover acting hos edge studio, Acting-screenwriting and film production hos Cinemantrix og Acting and film production på New york film academy i Los angeles.Hun har også hatt en mengder roller på svensk tv. Blant annet en av hovedrollen i den svenske tv serien “Stil i sikte” på viaplay.

For Mirjana er det viktig å inspirere folk med hennes positive energi og engasjement, i tillegg til å vise at det meste er mulig om du bestemmer deg for det. Hennes danselærer sa til henne en gang “with your attitude you can climb mountains, sky’s the limit” – da klatret Mirjana rett og slett opp kilimanjaro fjellet!