Nathalie Stahl

Kategori:
Skuespill
Alder:
19
Instagram:
@nattastorm
Kategori og klasse

Skuespill: Acting for television, comical,Dramatic

Personlig informasjon

 

Nathalie Stahl, är 19 år. Hun bor i Hofterup som tillhör Kävlinge Kommun och ligger nära havet (Öresund). 

Nathalie går 2:a året på gymnasiet i Lund. Skolan heter Spyken och är en av Lunds äldsta gymnasieskolor. Programmet hun går är Estetiska med inriktning Teater.  

Teater har varit en stor del av Nathalie liv sedan hon var 8 år. Då började hon på Kävlinge Kommuns Kulturskola i teaterklass. 2015 var hun mogen för att gå vidare, och efter ett sommarläger, SommarLukkan, bestämde hun seg för att börja i Teaterföreningen LUKKAN i Lund. Lukkan är en väldigt aktiv förening med goda vitsord, och får ofta frågan om samarbeten från Kommuner, andra föreningar och teatrar. Till exempel fick vi förfrågan från Uppåkra Arkeologiska center om ett samarbete inför Vendeltida Dagarna i Augusti. Barnboksförfattaren Martin Widmark, känd för sina böcker om Lasse Majas Detektivbyrå och Halvdan Viking, var delaktig i projektet, och hade skrivit manus till föreställningen.  

https://www.sydsvenskan.se/2019-08-22/premiar-for-nyskriven-pjas-om-asagudar-pa-uppakra?redirected=1 

https://lund.lokaltidningen.se/nyheter/nyheter_staffanstorp/2019-08-26/-Tusentals-str%C3%B6mmade-till-Vendeltidsdagarna-5620611.html

Teaterföreningen LUKKAN har egna uppsättningar som spelas varje vår på någon av scenerna i Lund eller Malmö. I år har de en ny grupp som har en lite mer professionell inriktning och de kommer att medverka i LÄNK 2020. 

Nathalie är även hjälpledare för en av grupperna med lite yngre medlemmar, där jag skriver manus, är behjälplig med framför allt improvisationsövningar och en hjälpande hand till ordinarie ledare. 

i 2020 skal Nathalie produsere en film som handlar om ett gäng ungdomar och den film hon nu ska spela in är den första i en trilogi. Nathalie har själv skrivit manuset, och de kommer att spela in filmen i Lund, Hofterup och Landskrona vecka 44, under. Nathalie  kommer själv att spela en av rollerna och vara projektledare. 

Just nu är Nathalie med i en produktion som spelas in och kommer att sändas i SVT januari 2021 – Tunna blå linjen. Hun er også med i en annen produksjon som Heter Eagles.