Silja Øksendal

Kategori:
Modell
Alder:
20
Land:
Norge
E-post:
silja.oksendal@gmail.com
Kategori og klasse

Modell: Casual, Formal, Swimwear

Personlig informasjon

Silja Øksendal, 20 år fra Førde. Hun skal representere Norge i kategorien modell (casual,formal og swimwear) Hun jobber som modell på fritiden og elsker å trene. Modellbyråene Silja har kontrakt med er blant annet @diamadamodels, @trendmodels, @itopmodels og @pholk_agency / @heartbreakmodels

Silja har interessert seg for foto siden hun var 10/11 år gammel. Reiser en del til Oslo for å gjøre shoots og har spilt inn noen reklamevideoer for til dømes PWC, Haakon Jørgensen, et klesmerke som heter By fjords og en side som selger livrednings pakken.

Silja har tatt bilder for forskjellige kataloger (ALTI) kjøpesenter-katalog, PcP  (et klesmerke) Arena Bowl katalogen og hjemmesiden deres (Nordens største amerikansk-fotball arrangement) Treningssenter (spenst), en hjemmeside som selger livrednings pakken. Ellers har hun tatt en del bilder for merket : By fjords, gjorde et samarbeid med Tom Storvik og Haakon hvor noen av bildene de tok kanskje skulle brukes i en Calvin Klein video.

https://www.facebook.com/altiforde/

Hun har også fått spørsmål om å være med i en norsk serie som går på NRK som heter hvite gutter og en serie som skulle bli spilt inn i Hollywood sommeren til Høsten 2018, kalt (Wannabez). Produsert av Tom Storvik.