Sofia Stålnacke

Kategori:
Vokalist
Alder:
18
Land:
Sverige
Kategori og klasse

Vokalist:

Personlig informasjon

Sofia Stålnacke och är 18 år. Hon kommer från Sverige och bor i en liten by som heter Blentarp som ligger i Skåne.. För närvarande så studerar Sofia,och går sitt sista år på gymnasiet, samtidigt som hon gör detta, så jobbar, tränar mycket, och sjunger mye.

Hon ville studera musik, men valde mellan idrottsinriktning och musikinriktning, och tyvärr valde hon idrotten då mina chanser inom det var större just då, idag ångrar Sofia sitt val. Hon planerar även på att studera vidare inom musiken, lite beroende på hur sitt deltagande i WCOPA går! 

Som person så är Sofia energisk och väldigt utåtriktad och positiv. Hon är också en person som gör det som hun har bestämt sig för, och att vara med här är något jag verkligen har bestämt sig för. Inom sången så har hon sjungit lite i kör, mest för att det är roligt, men har också tagit privatlektioner sen Sofia var 12, men har sjungit av sig själv ungefär sen hon kunde göra ljud ifrån sig. Förutom sången och skolan så jobbar hon som simtränare, också tränar på gym så ofta bara kan. 

Sofia planerar på att satsa på musiken, oavsett om hon väljer att gå som soloartist eller om väljer att bli musikalartist eller något annat, så länge hon får sjunga så är Sofia glad! 

ladda ned sponsor sofia bruk