Team Lost

Kategori:
Gruppe/Dans
Alder:
Petter 31 Ingrid 26
Land:
Norge
instagram:
@instapegge
instagram:
@ingridskraa
Kategori og klasse

Dans/Gruppe

Personlig informasjon

 Petter har drevet aktivt med turn siden han var seks år, og vært på landslaget i en årrekke. Etter endt turnkarriere reiste han til USA for å gå skuespillerlinje ved New York Film Academy i Los Angeles, hvor han også forelsket seg i dans. Hjemme i Norge igjen tok han to års videre utdanning innen skuespill, sang og dans ved Bårdar Akademiet i Oslo. Etter endt utdanning har Petter vært med på bla. musikalen Grease på Chateau Neuf i Oslo, jobbet ett år som showartist og akrobat på Garbos på Gran Canaria, og lever nå av å være frilans danser, sanger og skuespiller.

Ingrid drevet aktivt med klassisk ballett siden fireårsalderen, gikk Performing Arts-linje ved Treider privatskole, før hun tok tre års videre utdanning innen sang, dans og skuespill ved Bårdar akademiet i Oslo. Etter endt utdannelse har hun jobbet som showartist i utlandet, gjort mye barneteater rundt i Norge, undervist i musikk og dans, og lever nå av å frilanse som danser, sanger og skuespiller hjemme i Oslo. 

Team Lost: 

Den akrobatiske musikalduoen Team Lost oppstod på Gran Canaria, da Ingrid og Petter traff hverandre på stranda for ett år siden. Kjemien gjorde at det oppsto både dans og søt musikk, og siden har de to ligget i hardtrening med det de liker best; synge, danse, turne, og spille skuespill sammen. De to reiser nå rundt i landet og både underviser og opptrer med sin unike kombinasjon av akrobatikk, sang og dans, i alt fra bryllup til firmafester og andre forestillinger. De to drømmer om å nå ut til flest mulig og røre menneskers hjerter med kunsten, og føler at WCOPA er en perfekt anledning til dette! 

Video: https://youtu.be/vhlh5NKtRwo 

Instagram: @teamlostingeneral

Facebook: Team Lost