Bli bedre kjent med menneskene bak
WCOPA Skandinavia!

Andrè Santagati sammen med Kjetil Paulsen tok over Norge og Sverige i WCOPA som nasjonal direktører og landslagsledere i 2017 og da startet opp selskapet Nordic Cast. 

Etter 6 fantastiske år med wcopa valgte de å ta ut to år permisjon fra 2023 til og med 2024 for å fokusere på videreutdanning på handelshøyskolen BI ved siden av å bygge opp ett nytt spennende selskap 🙂

Ta kontakt med Scott murphy på  smurphy@wcopa.tv for spørsmål om deltakelse, søknader osv!

Photo: Per Heimly
KJETIL
Paulsen

Kjetil Paulsen 46 år gammel fra Norge, Oslo. Utdannet innen music production and songwriting på point blank music school i London. Han har vært involvert i musikk hele sitt liv og begynte å spille flere instrumenter allerede som 6 åring. Noen av instrumentene han har spilt lengst på er piano, synth, gitar og trompet. Videre har Kjetil jobbet med Sangteknikk gjennom den anerkjente vokal pedagogen Rune Knoff i blant annet sjangeren Opera men også klassisk og pop. Rune er styreleder i Musikkpedagogene Oslo, og medlem av Musikkpedagogene Norge å har jobbet med mange anerkjente artister og skuespillere i Norge.

Kjetil er trolig best kjent for sin rolle i TV-showet Hotel Caesar (Skandinavias største TV-såpeopera) der han spilte karakteren “Kristen” i perioden 2012-2016 på TV2. Men også gjennom programmer som Nårje og Kollektivet på tv2 samt Flere store kinoreklame for  blant annet Nidar «Doc halspastiller» og Monter, Rema 1000 regissert av Aksel Hennie. Han er nå igang med andre prosjekter som kommer ut de neste årene

Tidligere har han også gått på danseklasser i hip hop – street dance og  house og performet på ulike arrangementer tidlig i 20 årene som blant annet festivalen Temple of Love.

I de siste 10 årene har Kjetil fokusert mer mer på skuespill og begynte derfor på Nancy Mannes Acting Studio i Oslo hvor han over flere år hvor videreutviklet skuespillerkunsten i samarbeid med den fantastiske skuespiller coachen Nancy Mannes. I 2013 dro han til  Los Angeles for å utvikle seg videre og for å lære mer om den internasjonale underholdnings bransjen. I det siste har han deltatt på masterclass med den kjente Hollywood-trener Ivana Chubbuck som har jobbet med store stjerner som Beyonce , Brad pitt , Halle Berry, Gerard Butler, Sharon stone og charlize Theron.

ANDRÉ
Santagati

Andrè Santagati 40 år fra Norge, Oslo. Utdannet innen musikaldans på Bårdar Akademiet og har en sangutdanning på Complete Vocal Institutt, fagbrev i barn-og ungdomsarbeiderfaget, fagutdanning innenfor digital markedsføring og web design på yrkesakademiet med spiss kompetanse i sosiale medier fra jab jab academy og grunnutdanning i ledelse på BI. 

Andrè har over 15 års erfaring innenfor film og produksjon som skuespiller og produsent. Han har blant annet jobbet med kick off arrangementer, pilot produksjoner og event videoer.  

Andrè har medvirket i flere musikaler som blant annet West side story, Grease, Hairspray og the Pirate Queen. Medvirket i større og mindre roller i flere serier, kortfilmer, reklamer og teaterstykker. Han har også vært aktiv i dans i over 7 år og har danset alt fra klassisk Ballett, Jazz, Stepp og Selskapsdans.

Andrè representerte Norge i World Championship of performing arts (WCOPA) i 2011 og 2012 der han vant til sammen 8 medaljer (sølv og bronse) Kom til semifinalen i skuespill år 2012 der han fikk topp 10 plassering av nesten 300 skuespillere i konkurransen.

PÅMELDING
Meld deg på WCOPA 2020