Bli bedre kjent med menneskene bak
WCOPA Skandinavia!

Andrè Santagati sammen med Kjetil Paulsen tok over Norge og Sverige i WCOPA som nasjonal direktører og landslagsledere i 2017 og da startet opp selskapet Nordic Cast. 

De jobber for øyeblikket med en ny Pilot 🙂

Photo: Per Heimly
KJETIL
Paulsen

Kjetil Paulsen 46 år gammel fra Norge, Oslo. Utdannet innen music production and songwriting på point blank music school i London. Han har vært involvert i musikk hele sitt liv og begynte å spille flere instrumenter allerede som 6 åring. Noen av instrumentene han har spilt lengst på er piano, synth, gitar og trompet. Videre har Kjetil jobbet med Sangteknikk gjennom den anerkjente vokal pedagogen Rune Knoff i blant annet sjangeren Opera men også klassisk og pop. Rune er styreleder i Musikkpedagogene Oslo, og medlem av Musikkpedagogene Norge å har jobbet med mange anerkjente artister og skuespillere i Norge.

Kjetil er trolig best kjent for sin rolle i TV-showet Hotel Caesar (Skandinavias største TV-såpeopera) der han spilte karakteren “Kristen” i perioden 2012-2016 på TV2. Men også gjennom programmer som Nårje og Kollektivet på tv2 samt Flere store kinoreklame for  blant annet Nidar «Doc halspastiller» og Monter, Rema 1000 regissert av Aksel Hennie. Han er nå igang med andre prosjekter som kommer ut de neste årene

Tidligere har han også gått på danseklasser i hip hop – street dance og  house og performet på ulike arrangementer tidlig i 20 årene som blant annet festivalen Temple of Love.

I de siste 10 årene har Kjetil fokusert mer mer på skuespill og begynte derfor på Nancy Mannes Acting Studio i Oslo hvor han over flere år hvor videreutviklet skuespillerkunsten i samarbeid med den fantastiske skuespiller coachen Nancy Mannes. I 2013 dro han til  Los Angeles for å utvikle seg videre og for å lære mer om den internasjonale underholdnings bransjen. I det siste har han deltatt på masterclass med den kjente Hollywood-trener Ivana Chubbuck som har jobbet med store stjerner som Beyonce , Brad pitt , Halle Berry, Gerard Butler, Sharon stone og charlize Theron.

ANDRÉ
Santagati

Andrè Santagati er 39 år fra Oslo. Født i Namsos, men bodd store deler av livet sitt på Kolbotn og i Oslo. Han har gått på musikaldans på Bårdar Akademiet og har en sangutdanning på Complete Vocal Institutt, med 12 års erfaring innenfor sang. Andrè har medvirket i flere musikaler som blant annet West side story, Grease, Hairspray og the Pirate Queen. Han har vært freelance skuespiller i over 13 år og medvirket i større og mindre roller i flere serier, kortfilmer, reklamer og teaterstykker. Han har også vært aktiv i dans i over 7 år og har danset alt fra klassisk Ballett, Jazz, Stepp og Selskapsdans.

Andrè representerte Norge i World Championship of performing arts (WCOPA) i 2011 og 2012 der han vant til sammen 8 medaljer (sølv og bronse) Kom til semifinalen i skuespill år 2012 der han fikk topp 10 plassering av nesten 300 skuespillere i konkurransen.

ANETTE
Rosenvinge

WCOPA er et fantastisk eventyr! Og det er mye som skal på plass før du reiser. WCOPA´s egen vokal og acting coach, samt tidligere deltaker; Anette Rosenvinge, tilbyr coaching “1-til-1” og i gruppe.

Anette jobber som Sanger/Skuespiller, Sangpedagog, Programutvikler og  Stemme Healer. Hun har lang erfaring med å undervise både i sang og drama fra barnehagenivå til voksne.

Hun startet sin karriere som programutvikler for sang og drama i Singapore i 2011 hvor hun jobbet i barnehager over hele Singapore. I 2014 flyttet hun til Thailand hvor hun åpnet et lite studio der hun jobbet med sangundervisning, musikal-camper, babysang, smykke-/kunstutstillinger, stemme-healing behandlinger og mye mer. Samtidig jobbet hun som musikal lærer for flere av de internasjonale skolene i Bangkok i etter-skoletid programmene deres. Nå har Anette kommet hjem til Norge og jobber freelance. Hun gleder seg veldig til å ta fatt på rollen som coach for WCOPA.

Hva Anette kan tilby deg som deltaker:

PÅMELDING
Meld deg på WCOPA 2020